De bestsellers van Amazon of wissel je hem toch liever in?

amazon

Geschreven door Nando

Hey, Ik ben Nando content creator op Cadeaubonverkopen.com. Tof dat je mijn blogs leest. Om de week verzorg ik een nieuwe blog met handige informatie over het gebruik van verschillende cadeaukaarten, tips en meer!

Here we go! 🔥

Wat zou je doen met een cadeaubon van Amazon? Het wordt toch wel gezien als het grootste online warenhuis in de wereld. Je kunt er dan ook alles shoppen wat er te shoppen valt. Wissel je hem of voor een andere cadeaukaart, of ruil je hem liever om voor geld of wil je toch even meekijken naar de bestsellers van Amazon. Dan ga er maar even lekker voor klaarzitten! 😊

✓ Wat is Amazon en wat kan je met een Amazon cadeaukaart?
✓ De top 5 Amazon bestsellers
✓ Toch liever geld? Wissel je Amazon cadeaubon dan vlug in!
✓ Amazon tips & tricks!

Wat is Amazon?

Ze zeggen dat bol.com groot is, maar die vergelijking gaat niet op met Amazon. Amazon is de grootste online warenhuis waar je terecht kan voor alles wat je hartje begeert. Van elektronica tot parfum, speelgoed tot kleding en computers tot beauty producten. Met meer dan.. niet schrikken.. 100 miljoen (!) producten is het shoppen geblazen hoor! Dat doe die Bezos zo slecht dus nog niet. Ik vroeg me al af waar die man zijn miljarden vermogen vandaan hield..

Een Amazon cadeaukaart; wat kun je daarmee?

Praise the lord, hallelujah! Zonder gekkigheid. Je kunt het niet bedenken of je kunt het wel bestellen bij Amazon. Met een kadobon
van Amazon winkel je niet alleen de leukste artikelen voor bijvoorbeeld een verjaardag of kerst, maar ook super handige producten tegen een lage prijs! Denk hierbij aan verzorgingsproducten, Power Banks, een staande verwarming, een tablet houder, HDMI-kabels, discolichten en nog veel meer! Je moet het aanbod zien om er zelf een oordeel over te geven.. maar van ons krijg je hem alvast! Amazon is GEWELDIG! 😇

De 5 bestsellers van Amazon

Om je toch even op weg te helpen geven wij graag een overzicht van de top 5 artikelen die het meest verkocht worden op Amazon, de zogeheten bestsellers. Zo heb je wat voorbeelden van wat klanten er graag kopen en wat jij dus met je cadeaubon kunt kopen.

1. Erg handig die Philips vervangmesjes voor OneBlade! 🧔

Het meest verkochte verzorgingsproduct zijn de vervangmesjes voor de Philips OneBlade scheermes. Niet alleen voordeliger, maar ook geschikt voor alle OneBlade handles. Je scheermes is volgens gebruik elke 3 maanden toe aan een nieuwe mesje, dus het komt goed uit dat er dan 2 in de verpakking zitten. Zo kan je weer lekker een half jaar tegen de groeiende haartjes in gaan scheren!

2. Wie kan er geen stekkerdoos gebruiken?

Toch wel handig, zo’n 3-voudige stekkerdoos met schakelaar. Vaak zit je al met te weinig stopcontacten, of is het gewoon ideaal om meerdere punten op 1 plek te hebben. Dan komt een stekkerdoos gelegen. Zo kun je naast je telefoon opladen van het lezen van deze blog ook je laptop en scheerapparaat opladen.

3. Wel goed voor je hond zorgen, ook in het donker! 🐕

Een perfect uitkomst voor de vroege donkere avonden. Een lichthalsband voor je hond, die ook nog eens in lengte verstelbaar en waterdicht is. Switch om de dag tussen de kleuren blauw, groen en rood. Het is het nummer 1 huisdieren product van 2022 op Amazon!

4. LEGO is ook voor volwassenen!

Dat bewijst het nummer 1 speelgoed product van het jaar. Een LEGO Bonsaiboompje. Wat je er mee moet durf ik je niet te zeggen,
ik heb toch liever een echte om naar te kijken.. Wel is het leuk om te laten zien dat je creatief bent bezig geweest en staat het als huisdecoratie natuurlijk ook wel leuk!

5. En dan.. het leukste knutsel product van het jaar! 🔥

Hou je van knutselen? Of moet je nog een Sinterklaas surprise in elkaar flansen.. dan komt deze 60-delig viltstiften set in een koffer natuurlijk goed uit. Met 60 verschillende kleuren kan jij letterlijk alle kanten op kleuren. Zelfs de regenboog heeft nog minder kleuren.. Het is ook een leuk cadeau om aan je kind of kleinkind te geven!

🛍️ Lees nu de laatste blog over de leukste en lekkerste producten van Rituals, lees meer.

Toch liever geen cadeaubon van Amazon? Wissel hem vlug in!

Heb je niks gehad aan de bestsellers van dit jaar of kan je door het bos de bomen niet meer zien op de webshop van Amazon? Dat geeft niet hoor. Je kunt jouw Amazon cadeaukaart ook gewoon inwisselen voor geld.. als je het echt wilt natuurlijk! Zo kun jij dat geld gebruiken om ergens anders goed te besteden. Wellicht zijn er andere winkels waar je al iets op het oog hebt, zoals die super toffe nieuwe game die je elke dag op reclames voorbij ziet komen of een nieuw t-shirt bij De Bijenkorf. 😄

De beste Amazon tips & tricks!

Zoals intussen van ons gewend zetten wij weer de beste tips en trucs voor je op een rijtje. Graag gedaan. 😘
– Wacht op Black Friday, dit kan je tot wel 80% schelen
– Houdt de webshop goed in de gaten, want er komen dagelijks nieuwe deals met hoge kortingen op te staan!
– Met een Amazon Prime abonnement krijg je, naast toegang tot de streamingsdienst Prime Video, tevens onbeperkt gratis bezorging bij bestellingen op Amazon & gratis games en nieuwe content op Twitch Prime.En het goede nieuws, je kunt hem 30 dagen gratis proberen!
– Gebruik de Amazon prijsvergelijker en shop in heel europa, maar dan net wat goedkoper. Zo shop je een Playstation met 20% korting in Frankrijk en het wordt even snel geleverd.

Cadeaubonverkopen is een officiële partner van Webwinkelkeur.

Dat was hem weer, de blog over Amazon. Hopelijk helpt het je de doorslag te geven over wat je nu met je Amazon cadeaukaart gaat doen. Zoals ze in The Mandalorian zeggen.. This is the way! Tot de volgende! 😛

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Extra verdienen & hoge kortingen, schrijf je in!

Een nieuwsbrief ontvangen waar je echt wat aan hebt? Bij Cadeaubonverkopen.com krijg je kortingen, super aanbiedingen op producten en cadeaukaarten tot wel 35% op de laagste prijs en blijf je op de hoogte van al onze promo’s en nieuws. Wees niet bang, we gaan je niet spammen!

Over Cadeaubonverkopen.com? 
Openingstijden
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
• Disclaimer (binnenkort)

Bedrijfsgegevens 
Cadeaubonverkopen.com
Zinkstraat 24
4823AD Breda
Nederland

Alle genoemde handels-, product- en merknamen, alsmede getoonde logo's, foto's zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Cadeaubonverkopen is niet geaffilieerd met de bovenstaande merken.