De top 5 leukste cadeaus om te geven of te krijgen met sinterklaas!

sinterklaas

Geschreven door Nando

Hey, Ik ben Nando content creator op Cadeaubonverkopen.com. Tof dat je mijn blogs leest. Om de week verzorg ik een nieuwe blog met handige informatie over het gebruik van verschillende cadeaukaarten, tips en meer!

Ben je er klaar voor?! 🔥

Het is weer bijna sinterklaas! Het leukste familiefeest van het jaar. Voor sommigen ook een vervelend feest, want welk cadeau moet je toch kopen voor je wekenlang zeurende kind of voor pakjesavond met het hele gezin. Wij geven jullie de leukste cadeautips zodat je met pakjesavond goed voor de dag komt. 😊

✓ De top 5 cadeaubonnen voor het hele gezin.
✓ De 10 leukste cadeaus die je met deze cadeaubonnen kunt kopen.
✓ Verkeerde cadeaubon gekregen; wissel hem in!

De top 5 cadeaukaarten voor het hele gezin

In Nederland kennen we veel verschillende en leuke cadeaubonnen. Maar welke is nou echt nuttig en handig voor het gezin?
Speciaal voor jullie zijn wij niet te beroerd om een top 5 te maken.

1. Blauw is je favoriete kleur vandaag. We starten met de Bol.com Cadeaukaart.

Wie kent Bol.com nou niet? Juist, de grootste webwinkel in Nederland. Je kunt het zo gek niet opnoemen of Bol heeft het in de collectie. Van een 90 graden bril waar je absoluut niets aan hebt tot je favoriete console de Playstation 5, die al 2 jaar niet leverbaar is. 😂 Bol.com heeft miljoenen producten. Ja, natuurlijk ook op voorraad. Dus weet je niet wat je iemand moet geven. Dan haal je toch gewoon een Bol.com cadeaukaart en laat je diegene zelf verdwalen in tal van artikelen 🌴. Pssst… wil je van je Bol.com cadeaubon af? Vraag hier een bod.

2. Nee niet de voetbalclub, maar de enige echte VVV-cadeaubon

Misschien wel de bekendste cadeaubon van Nederland. Geef deze cadeaubon uit bij jouw favoriete winkel, zoals bijvoorbeeld Wehkamp, Zalando, Amazon, Hema of Coolblue. Met duizenden bestedingspunten zit je natuurlijk altijd goed. 😂 Koop dus je gaming accessoires in het buitenland bij Amazon of de schoolartikelen die je nodig hebt bij de Hema. Vrijwel overal kun je de VVV-bon goed besteden en iets tofs kopen voor een gezinslid.

3. Voor de luxe paardjes onder ons… we hebben het natuurlijk over de Bijenkorf!

Een shopwalhalla voor dames- en herenkleding, de nieuwste kindermode of producten en accessoires voor in huis. Veel merkkleding en vaak ook veel aanbiedingen! Ook voor vrije tijds producten kun je hier goed uren vertoeven. Gelukkig hebben ze tegenwoordig ook gewoon een webshop, dus je kunt het ook eenvoudig thuis vanaf de bank bestellen. 🏬

4. Kleding, kleding en nog meer kleding met de Zalando Cadeaukaart 👗

Als het gaat om kleding, dan doet de Zalando cadeaukaart het ontzettend goed. Of je nu jouw overvolle kledingkast wilt aanvullen met nog meer kleding of je broertje een nieuw look wilt geven omdat hij al 4 jaar in dezelfde kleding loopt, met Zalando ben je op het juiste adres. Zalando heeft maar liefst een miljoen producten. Wedden dat dit niet in jouw kledingkast past 💥. Vergeet niet dat Zalando ook super volledige verzendkosten heeft, jouw kleding razendsnel binnenkomt en je altijd goed geholpen wordt door de kleding experts van Zalando. Hierom eindigt Zalando dus op de vierde plek 🎉.

5. Zei er iemand Primera? Ja zeker, de Primera cadeaukaart!

De Primera cadeaukaart kan natuurlijk niet ontbreken. Hier kun je terecht voor al je leuke (digitale) cadeaukaarten, gepersonaliseerde cadeaus (met naam / foto), de leukste tijdschriften en boeken. Het is toch wel iets speciaals om het te laten personaliseren. Zo heeft niet half Nederland dezelfde mok in de keuken staan. Natuurlijk verkopen zij ook andere dingen, zoals telefoonaccessoires en handige kantoorartikelen. Dat laatste is misschien een hint om je man het huis uit te krijgen! 🏃

🛍️ Lees nu de laatste blog over VVV-cadeaubonnen, eenvoudig omwisselen of inwisselen voor geld, lees meer

10 Leuke cadeaus die je met deze cadeaubonnen kunt kopen

Nu je weet wat de populairste en leukste cadeaubonnen om te geven zijn, wil je natuurlijk ook weten wat de tofste cadeaus zijn om ermee te kopen. Maar voor je naar de winkel sprint of easy jouw computer aan zet. Hebben wij het één en ander uitgezocht. Zo maken wij een korte top 2 per cadeaukaart. 🔥

1. Dit cadeau wil je echt niet missen op Bol.com

Bouwen maar, want Lego staat toch wel op nummer één. Zelfs als je volwassen bent kun je lekker meebouwen met je kinderen. Voor de luie mensen die geen zin hebben om iedere keer op Lego blokjes te staan en liever in hun luie stoel gamen, is Minecraft tof. Wat het ook goed doet is een bordspel. 🎲 Op dit moment is Kolonisten van Catan enorm populair. Zorg wel dat je slim speelt en tegen je verlies kunt.
Dit spelletje kan nog wel eens verrassend uitpakken.

2. Wat jij wilt hebben van VVV!

Je wilt er toch fashionable uitzien met de feestdagen, nou doe je best. Je kunt de VVV-bon uitgeven bij diverse grote (web-)winkels. Leuk toch als het hele gezin tijdens het gourmetten dezelfde fel rode sinterklaastrui aan heeft. 😋 Je kunt er ook gewoon een leuke game van kopen in de Playstation Store. Battlefield doet het altijd goed, tenminste als je niet op de Playstation 5 aan het wachten bent!

3. De Bijenkorf; maak het zo duur en stylish als je zelf wilt! 👔

Ben je toch iets meer van de merken, of wil je meegaan met de nieuwste stijlen. Simpel toch. Dan kun je bij De Bijenkorf gewoon een leuk (merk-)shirt voor je zoon of dochter kopen. Wat zal dat Calvin Klein shirt hem goed staan tijdens zijn verjaardag, of wellicht wel met de kerstdagen. Ben je meer op zoek voor in huis of als accessoires? Geen probleem. Een sieradenhouder voor papa of mama doet het altijd goed. Shine bright like a diamond!

4. Klaar voor de start 3,2,1 … shoppen maar bij Zalando!

Wat is er nou leuker dan een nieuwe coole zonnebril? 👓 Zo om lekker te flaneren in de zomer op het strand of tijdens het winkelen. Je kind zou het in ieder geval erg goed staan denk ik zo.. Voor de sporters onder ons kan je een leuke sport- shirt of broek kopen. Een nieuwe Adidas shirt in je kast is nooit onmisbaar!

5. Maak je eigen creatie tot leven bij Primera ✨

Hoe leuk is dat dan! Zelf iets ontwerpen, zoals bijvoorbeeld een mok. Een uniek cadeau waar je zelfs de tekst of het gezicht van je papa of mama op kunt laten zetten. Zo smaakt de koffie nog lekkerder in de ochtend. Een Woezel & Pip boek voor de kleine doet het ook erg goed.

Toch niet zo blij met je cadeaubon; wissel hem in voor iets anders leuks!

Sinterklaas is geweest. 😒 Daar zit je dan met een cadeaubon die je liever niet wilde hebben. Geen zorgen, bij Cadeaubonverkopen.com kun je nu een cadeaubon inwisselen voor geld. Zo kan je met dat geld een leukere cadeaukaart kopen of het besteden aan iets anders wat beter bij je past. Het werkt heel simpel. Ga naar onze homepagina, vul je gegevens in en de cadeaubon (inclusief de waarde) die je wilt inleveren. En krijg dezelfde dag nog een persoonlijk bod op jouw cadeaubon. Als je daarmee akkoord gaat, maken wij dezelfde dag nog de deal met je in orde.

Cadeaubonverkopen is een officiële partner van Webwinkelkeur.

Dit was de sinterklaas blog. Geniet van je sinterklaas avond, val niet van het dak, eet niet te veel pepernoten en dan zien we je weer bij de volgende blog! 😉

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Extra verdienen & hoge kortingen, schrijf je in!

Een nieuwsbrief ontvangen waar je echt wat aan hebt? Bij Cadeaubonverkopen.com krijg je kortingen, super aanbiedingen op producten en cadeaukaarten tot wel 35% op de laagste prijs en blijf je op de hoogte van al onze promo’s en nieuws. Wees niet bang, we gaan je niet spammen!

Over Cadeaubonverkopen.com? 
Openingstijden
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
• Disclaimer (binnenkort)

Bedrijfsgegevens 
Cadeaubonverkopen.com
Zinkstraat 24
4823AD Breda
Nederland

Alle genoemde handels-, product- en merknamen, alsmede getoonde logo's, foto's zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Cadeaubonverkopen is niet geaffilieerd met de bovenstaande merken.