Hoe jij je overbodige VVV-bonnen eenvoudig kunt omwisselen voor geld!

VVV bon verkopen voor geld

Geschreven door Nando

Hey, Ik ben Nando content creator op Cadeaubonverkopen.com. Tof dat je mijn blogs leest. Om de week verzorg ik een nieuwe blog met handige informatie over het gebruik van verschillende cadeaukaarten, tips en meer!

Ready, set, go…

Iedereen kent het wel. Je hebt van een verjaardag, het werk of van vrienden een cadeaubon gekregen waar je niets mee kunt. Cadeaubonnen krijgen is op zich wel fijn, maar een cadeaubon omruilen voor geld is nog beter! Gelukkig voor jullie zijn wij er in gedoken en komen wij met leuke tips. 

✓ Een VVV-bon; wat kun je daarmee?
✓ Hoe werkt het inwisselen van een VVV-bon voor geld?
✓ Wat moet je absoluut niet doen met een VVV-bon?
✓ Waar kun je een VVV-bon nou eigenlijk uitgeven of omwisselen tegen cash

Je wist vast niet dat je dit met een VVV-bon kon

De VVV-cadeaukaart is de populairste cadeaukaart in Nederland. Je kunt deze cadeaubon besteden bij ruim 24.000 winkels en webshops. Van welness tot een kookboek tot een restaurantbezoek. Je kunt het zo gek niet bedenken of de VVV-bon kan er worden besteed.

🛍️ Lees nu de laatste blog over Bol.com cadeaukaarten, wat kan je ermee en hoeveel zijn ze waard, lees meer

Hoe werkt het inwisselen van een VVV-bon voor geld?

Een VVV-bon omwisselen is heel simpel. Dat kan gemakkelijk en snel via onze website, hier.
Het werkt heel eenvoudig. Je vult je naam en e-mailadres in en geeft aan welke cadeaubon je hebt. Ook de waarde van de bon geef je aan. Vervolgens krijg je een persoonlijk bod op jouw cadeaubon. Binnen 5 werkdagen vervalt het bod als je niet akkoord gaat. Ga je akkoord? Top dan word je snel uitbetaald.

Wat moet je absoluut niet doen met een VVV-bon?

Wat erg belangrijk is als je een vvv cadeaubon hebt, is om de kaart niet te laten verlopen. Op elke cadeaukaart staat een datum waarop de kaart verloopt. Zorg dat je hem voor die tijd geactiveerd en uitgegeven hebt. Het is zonde als de bon verloopt terwijl er bijvoorbeeld nog € 50 euro opstaat. Pas ook op als je de VVV-bon via Marktplaats wilt verkopen of ruilen. Kijk goed na aan wie je de bon verkoopt en of het geen fraudeur is (let vooral op de ervaringen en hoe lang diegene actief is). Natuurlijk ga je eerst langs ons voor een bod 🙋‍♀️

De VVV-bon besteed je in 24.000 winkels en webshops

Vliegensvlugge uitbetalingen voor jouw VVV-bon, daar houden we van niet?

Tof, je bent akkoord gegaan met het persoonlijke bod dat je van ons hebt gekregen. Nu kun je eenvoudig je cadeaucode doorsturen en kan je de betaling nog dezelfde dag op je rekening ontvangen. Wij hebben dan alleen een tikkie of je bankrekeningnummer nodig. Simpel niet?

Waar kun je een VVV-bon nou eigenlijk uitgeven?

Je kunt je VVV-bon praktisch voor alles besteden. Zo kun je het gebruiken bij winkels als de Hema, Primera of Bruna. Ook bij een attractiepark als de Efteling of bij verschillende welnessen en sauna’s kan het worden besteed. Je kunt de VVV-bon ook gebruiken bij diverse restaurants, Game Mania winkels en goede doelen. Kijk voor het volledige overzicht op de officiële VVV-website, hier.

Wat kun je nog meer doen met je VVV-bon bij Cadeaubonverkopen?

De VVV-bon hoef je niet perse in te wisselen voor geld, je kunt het ook omruilen voor een andere cadeaukaart of shoptegoed in je favoriete winkel. Zo heb je toch voor je gevoel een leuke cadeaukaart ontvangen waar je ook echt iets aan hebt.

Wij sluiten nu af, laat even een leuke comment achter en vergeet het artikel niet te delen!

Misschien vind je dit ook leuk…

1 Comment

  1. Avatar

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Extra verdienen & hoge kortingen, schrijf je in!

Een nieuwsbrief ontvangen waar je echt wat aan hebt? Bij Cadeaubonverkopen.com krijg je kortingen, super aanbiedingen op producten en cadeaukaarten tot wel 35% op de laagste prijs en blijf je op de hoogte van al onze promo’s en nieuws. Wees niet bang, we gaan je niet spammen!

Over Cadeaubonverkopen.com? 
Openingstijden
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
• Disclaimer (binnenkort)

Bedrijfsgegevens 
Cadeaubonverkopen.com
Zinkstraat 24
4823AD Breda
Nederland

Alle genoemde handels-, product- en merknamen, alsmede getoonde logo's, foto's zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Cadeaubonverkopen is niet geaffilieerd met de bovenstaande merken.