De 6 leukste cadeaus van Rituals, personaliseren of toch liever inwisselen voor keiharde euro’s!

rituals blog

Geschreven door Nando

Hey, Ik ben Nando content creator op Cadeaubonverkopen.com. Tof dat je mijn blogs leest. Om de week verzorg ik een nieuwe blog met handige informatie over het gebruik van verschillende cadeaukaarten, tips en meer!

Daar gaan we! 🔥

Weer een cadeaubon hoor ik je denken, ditmaal van Rituals. Weet je niet wat je ermee moet? Gooi het weg of haal er het beste van met de top 6 bestsellers van Rituals. Deze komen altijd wel iemand van pas! En anders wissel je het toch lekker in voor geld. Dan haal je maar wat anders leuks! 😊

✓ Wat is Rituals en wat kun je met hun cadeaubonnen nou eigenlijk?
✓ De 6 bestsellers van Rituals zijn …
✓ Liever geld? Wissel jouw Rituals cadeaubon snel in!
✓ Een uniek gepersonaliseerd cadeaupakket zelf samenstellen; dat kan!
✓ De Rituals tips en tricks.

Wat is Rituals?

Ruik je het; al die geuren.. heerlijk! 😍 Je loopt nu vast langs de ingang van een Rituals winkel. Want zoals klanten het omschrijven is het een geurexplosie die je neus binnen dringt. Dat is niet zo gek hoor. Er zijn zoveel lekker ruikende producten te vinden in de winkel. Voor een op en top verzorging van je lichaam, huis of zelfs je auto ben je bij Rituals op de juiste plek! Je kunt Rituals producten ook ergens anders kopen, zoals bij Bol.com, Wehkamp en de Bijenkorf. Dat kan eventueel met cadeaukaarten van deze winkels.

Wat kun je met een Rituals cadeaubon?

Als je een Rituals giftcard hebt gekregen, dan mag je er blij mee zijn! Je kunt het zowel online besteden als in een Rituals winkel zelf.
Met een kadobon van Rituals shop je dan ook super leuke en lekkere producten, waar het met name gaat om de geur en de verzorging.
Je kunt het zo gek niet bedenken of Rituals heeft het. Van douche & bad producten tot, geurkaarsen, interieursprays, parfum, massage producten en sieraden. In sommige gevallen is je partner of kind er dus blijer mee dan jij zelf; ruik je ook een keer lekker fris. 🙈

De top 6 bestsellers van Rituals

Wij zijn natuurlijk niet de beroerdste. Daarom hebben we weer speciaal voor jullie, niet doorvertellen, een top 6 van de meest bestelde producten samengesteld. Absoluut een kijkje waard als je nog niet weet wat je er moet gaan kopen.

1. Een plezier voor in huis; een interieurparfum! 🏠

Als je door het huis loopt wilt je neus ook wat. Verander je huis in een ongekende geurbeleving en gun jezelf een positieve boost met de Parfum d’Interieur – The Ritual of Mehr. Het klinkt spannend, maar dat is het ook! Een heerlijke geurexplosie van cederhout, zoette sinaasappel en warme specerijen. We beloven het echt; het ruikt echt veel lekkerder dan de sokken die je nu aanhebt!

2. Voor de ultieme frisse douche ervaring; shower gel! 🛀

Zorg ervoor dat je nog net dat stapje lekkerder en frisser ruikt als je de douche uit komt gelopen. Dat kan met de Foaming Shower Gel – Happiness. Er zit zelfs iets in wat je een opgewekt en gelukkiger gevoel geeft! Met een combinatie van sandelhout, citrus en diverse kruiden word jij de koning of koningin van het douchen.

3. Zorg goed voor jezelf met een heerlijke body creme 😊

Bloei nu helemaal op met het beste verkochte product van Rituals; Body Cream – The Ritual of Sakura. Geef je huid de voeding die het nodig heeft en maak het nog zachter dan het al is. Het is een zachte creme met een heerlijke kersenbloesem geur. Precies wat jouw mooie huidje nodig heeft!

4. Een huis vol energie met geurstokjes! 🔋

Wil je positieve nieuwe energie in huis en ook nog eens dat het lekker ruikt? Dat kan met de Fragrance Sticks – The Ritual of Sakura.
Voor een maandenlang heerlijke geur in huis en zoals de slogan van het product al aangeeft; om elke dag als een nieuw begin te vieren. De kersenbloesem zorgt voor een zoette geur die jou elke dag opnieuw weer positieve energie geeft.

5. De leukste cadeau set om weg te geven is … 🎁

Wil je jezelf echt verwennen of iemand anders? Geef hem het ultieme cadeau wat Rituals te bieden heeft; van alles wat! Met de Soothing Routine – The Ritual of Karma heb je diverse producten in een mooie doos verpakt. Dit zodat jij er het hele jaar extra van kunt genieten. Een doucheschuim, interieurparfum, body creme en body scrub met een aroma geur van lotus en witte thee. Dit rituals beauty cadeau doet het altijd erg goed!

6. Verwen je auto met een heerlijke autoparfum! 🏎️

Geniet nog harder van de reis die je gaat maken met een lekkere autoparfum. Wekenlang een auto die ruikt naar kersenbloesem en rijstmelk; wat een luxe! Je hoeft er niet eens je auto voor op te ruimen! Er zit namelijk een stijlvolle houder bij die het plaatsen zo eenvoudig maakt. De Sakura Car Perfume – Life is a Journey is het proberen echt waard!

🛍️ Lees nu de laatste blog over de leukste cadeaubonnen en cadeautips voor sinterklaas, lees meer.

Liever geld in plaats van een Rituals cadeaubon?

Weet je echt niet wat je van een Rituals bon moet kopen of aan wie je het kunt weggeven? Dan heb je geluk! Je kunt nu ook jouw Rituals cadeaubon inwisselen voor geld. Met dat geld koop je dan weer ergens anders iets leuks voor, zoals een auto of een elektrische fiets. Dan moet je wel veel cadeaubonnen hebben liggen, maar niks is natuurlijk onmogelijk! Als we het onze kinderen leren, dan geldt dat voor ons ook! 😉

Stel nu een uniek gepersonaliseerd cadeaupakket samen!

Niet alleen jij verdient het allerbeste, ook je geliefden natuurlijk! Geef een betekenisvolle boodschap met een eigen ontworpen cadeaupakket. 🎁 Kies uit een van de cadeaupakketten van Rituals en selecteer nu zelf de producten die je erin wilt hebben. Je hoeft er niet eens voor van de bank af te komen en naar de winkel toe te gaan. Lekker vanaf de bank bepalen of je toch liever zoethout of een aroma geur wilt, voor iemand anders! Dat is toch top. Je kunt er een leuk kaartje bij schrijven, zo begin je bijvoorbeeld met: omdat je stinkt.. nee dat zou ik trouwens niet doen. Verzin iets leuks en geef het in de gratis bijgeleverde verpakking die met goud versierd is! Wat een luxe!

De beste tips & tricks krijg je natuurlijk van ons

Ook voor Rituals hebben wij weer de beste tips en trucjes op een rijtje gezet.

– Zo kun je member worden bij Rituals, wat betekent dat jij voortaan gratis verzending hebt bij bestellingen vanaf €30.
– Als member krijg je bij een besteding van €40, €60 en €100 nu ook gratis producten, zoals een parfum, body scrub of autoparfum.
– Je kunt je ook inschrijven voor de Rituals nieuwsbrief; zo blijf je niet alleen op de hoogte van alle producten, maar krijg je ook exclusieve aanbiedingen (soms zelfs een gratis cadeautje!). 😇

Cadeaubonverkopen is een officiële partner van Webwinkelkeur.

Dit was de Rituals blog weer. Nou ga er maar even voor zorgen dat je weer lekker fris ruikt, want het is niet te harden zo..
En dan zien we je weer bij de volgende blog! 😉

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Extra verdienen & hoge kortingen, schrijf je in!

Een nieuwsbrief ontvangen waar je echt wat aan hebt? Bij Cadeaubonverkopen.com krijg je kortingen, super aanbiedingen op producten en cadeaukaarten tot wel 35% op de laagste prijs en blijf je op de hoogte van al onze promo’s en nieuws. Wees niet bang, we gaan je niet spammen!

Over Cadeaubonverkopen.com? 
Openingstijden
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
• Disclaimer (binnenkort)

Bedrijfsgegevens 
Cadeaubonverkopen.com
Zinkstraat 24
4823AD Breda
Nederland

Alle genoemde handels-, product- en merknamen, alsmede getoonde logo's, foto's zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Cadeaubonverkopen is niet geaffilieerd met de bovenstaande merken.