Cadeaubonverkopen

Samen met jou maakt Cadeaubonverkopen.com de wereld een stukje beter! Steun ook een goed doel met jouw cadeaukaart.

 

Samen met jou bouwen wij een bos!

Laten we samen onze groene duim omhoog steken en een fantastisch initiatief starten om bomen te planten en onze planeet te helpen. Want zeg nou zelf, wie houdt er niet van een wereld vol met natuurlijke kleuren en frisse lucht? Jij als klant kan ook een steentje bijdragen! Bij iedere spoedbetaling die je doet bij Cadeaubonverkopen.com, doneren wij een boom. En ja, dat is niet mis! Samen kunnen we onze krachten bundelen en onze natuur een boost geven. Wil je jouw cadeaubon omwisselen voor dit goede doel? Dat kan natuurlijk ook!

Cadeaubonverkopen steunt verschillende goede doelen, van kleine lokale organisaties tot grote, bekende stichtingen. Het mooie is dat het super makkelijk is om mee te doen! Hoe? Dat vertellen we je graag! Laten we samen de wereld groener maken.

  Supersnel meebouwen aan het Cadeaubonverkopen.com bos?

  Je kent het vast wel, je wilt een goed doel steunen en tegelijkertijd ook nog genieten van je cadeaubon. Bij Cadeaubonverkopen.com kan het allebei! En nu hebben we een extra snelle optie voor je: de spoedbetaling. Hiermee planten wij voor iedere aanvraag één boom in het cadeaubonverkopen.com bos. Super toch?! En niet alleen dat, jouw spoedaanvraag wordt ook nog eens extra snel overgemaakt naar je rekening. Maar niet alleen voor een spoedaanvraag. Wij planten ook voor iedere normale aanvraag bomen. 

  En weet je wat zo cool is? Samen met Eden Reforestation Projects planten wij deze bomen in Nederland en de rest van de wereld. Zo maken we samen de wereld een stukje groener! Dus waar wacht je nog op? Laten we samen deze mooie planeet redden en een groene toekomst creëren!

  Goede doel steunen

  Geef het cadeaubonbedrag volledig aan een goed doel – zo maak je een verschil! (Binnenkort)

  Zelf een goed doel kiezen? Dat kan. Bij Cadeaubonverkopen is het supereenvoudig om jouw cadeaubon om te zetten naar een goed doel! Het enige wat je hoeft te doen is je aanvraag in te dienen en te kiezen voor de optie “Doneer aan een goed doel” – Cadeaubonverkopen.com regelt de rest! Zo bespaar je niet alleen tijd, maar zorg je er ook voor dat jouw cadeaubon niet ongebruikt blijft. Cadeaubonverkopen.com rekent een kleine platform fee om ervoor te zorgen dat het omzetten snel en gemakkelijk verloopt. Je verschijnt daarna Anoniem of met je naam in het overzicht van donateurs. Doe snel jouw aanvraag en laat je ongebruikte cadeaubonnen niet liggen!

   Goede doelen steunen

   Dat staat als een Boom! 

   Om je een idee te geven hoever we al zijn hebben wij een overzicht van het Cadeaubonverkopen.com bos. Dit bos wordt regelmatig uitgebreid, als wij weer bomen planten, klanten een boom naar zichzelf vernoemen of als een sponsor bomen doneert. Zo weet jij precies hoe wij ervoor staan met onze klanten!

   Tips, een idee of een samenwerking starten om het bos nog sneller te laten groeien? Neem dan contact met ons op of doneer bomen!

   Geplante bomen

   Geplante bomen

   Kilo CO2 opgenomen (p.j)

   Boeren gezinnen aan werk geholpen

   Dieren een nieuw thuis gegeven

   Alle beetjes helpen! Zo groeit het bos nog sneller…

   Natuurlijk ben jij fan van cadeaubonverkopen.com, en je weet je dat je ook kunt helpen om ons bos te laten groeien. Weet je, we zijn dan wel geen miljonairs, maar met kleine beetjes kunnen we al een verschil maken. Dus laten we samen onze krachten bundelen en het cadeaubonverkopen.com bos nog sneller laten groeien!

   En weet je wat zo gaaf is? Voor elke 125 euro die wij omzetten, planten wij een boom. En zelfs als jij een bon van 50 euro inlevert, telt het nog steeds mee voor een boom! Zo weet je zeker dat jouw inwisseling altijd bijdraagt aan een goed doel.

   Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het inwisselen van jouw cadeaubonnen en samen maken we de wereld een stukje groener! 🌳

    Je cadeaubon inleveren

    Deze goede doelen kun jij steunen bij cadeaubonverkopen.com (binnenkort)

    Hey hey! Weet je nog wat je met die ene cadeaubon moet doen die al maanden in je portemonnee zit te verstoffen? Wissel ‘m om bij Cadeaubonverkopen en steun gelijk één van de goede doelen die wij steunen! Nee, je steunt niet alleen het Cadeaubonverkopen.com bos maar kunt ook vele lokale initiatieven tot bekende stichtingen, steunen. Maar mis je jouw favoriete organisatie? Laat het ons weten via de chat! Wij willen graag samen met jou de wereld een beetje mooier maken. 🙂

    Extra verdienen & hoge kortingen, schrijf je in!

    Ben jij op zoek naar een nieuwsbrief waar je echt wat aan hebt? Bij Cadeaubonverkopen.com bieden we jou de allerbeste kortingen, geweldige aanbiedingen op producten en cadeaukaarten met kortingen tot wel 35% op de laagste prijs! Bovendien houden we je op de hoogte van al onze acties en nieuwtjes. Geen zorgen, we zullen je zeker niet verstoppen onder een berg van spam!

    Cadeaubonverkopen.com. All rights reserved | 2021-2022 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy
    Alle genoemde handels-, product- en merknamen, alsmede getoonde logo’s, foto’s zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
    ** Openingstijden ma-vrij tussen 09:30-20:30 en za-zo van 13:00 tot 18:00.