Hoe steunt Cadeaubonverkopen.com samen met jou het goede doel?

Geschreven door Nando

Hey, Ik ben Nando content creator op Cadeaubonverkopen.com. Tof dat je mijn blogs leest. Om de week verzorg ik een nieuwe blog met handige informatie over het gebruik van verschillende cadeaukaarten, tips en meer!

Leuk dat je erbij bent! 🔥

Vandaag gaan we het hebben over het goede doel dat Cadeaubonverkopen.com steunt en waar jij als klant ook aan doneert – bij iedere aanvraag – dat is een win-win 😊

✓ Wat is online fraude en wat zijn de gevolgen voor slachtsoffer? 
✓ Hoe helpt Cadeaubonverkopen.com slachtsoffers van fraude? 
✓ Hoe werk jij mee om het goede doel te steunen
✓ Tips om te voorkomen dat je zelf de dupe wordt van fraude
✓ Opgelicht? Hoe maak je aanspraak om een deel terug te krijgen 

Wat is online fraude?

Je hoort het steeds vaker, van de nep pakketdiensten, dating fraude tot en met de gehaaide telefoontrucs waarmee oplichters hun geld verdienen. Vraag je aan 10 mensen of zij wel eens te maken hebben gehad met online oplichting en 9 mensen kennen of zijn slachtoffer🕵️. Dat is enorm veel! 

Als slachtoffer ben je niet alleen maar je geld kwijt maar ook je vertrouwen, je kunt je vervelend voelen of schamen. Alleen dat hoeft niet, want JIJ bent hier niet de schuldige. Dat is in dit verhaal de oplichter. Ben of ken je iemand die opgelicht is? Ga dan naar de fraudehelpdesk of bel gratis met 088 – 7867372 en kijk wat je kunt doen.

Hoe helpt Cadeaubonverkopen.com slachtoffers van fraude?

Door jaren zaken te doen op het internet weet Cadeaubonverkopen.com maar al te goed hoeveel mensen er de dupe zijn van fraude. Eén van onze medewerkers kwam met het idee om de schade wat te verzachten en gedupeerde van fraude te helpen ❤️. Ongeacht hoeveel het slachtoffer is kwijtgeraakt of welke manier van fraude. Dat kan voor vele slachtoffers net dat beetje extra ruimte geven om de situatie wat beter te verwerken. Wij vonden dit een super idee! 

Hoe werk je mee aan het goede doel? 

Jij kunt ook slachtoffers steunen van fraude. Cadeaubonverkopen heeft hiervoor een speciale actie opgezet. Laat jij jouw uitbetaling met spoed betalen, dan stort Cadeaubonverkopen een deel van de winst naar een speciale rekening waarmee slachtsoffers van fraude gecompenseerd worden. Je vindt deze uitbetalingsmethode bij het inleveren van je cadeaukaart en je herkent de actie aan de speciale goede doelen vermelding als je een spoed betaling selecteert.

Goede doel Cadeaubonverkopen

Verder doneert cadeaubonverkopen.com jaarlijks een deel van haar winst aan dit goede doel. Bij iedere aanvraag help jij dus slachtsoffers van fraude. Zo krijg jij jouw cadeaubon snel uitbetaald en doe je wat goeds voor de wereld. In ons overzicht wat binnenkort op de website staat kun je alle donaties vinden en verhalen van slachtoffers bekijken 💌.

De dupe van fraude? Lees snel verder… 

Tips om te voorkomen dat je zelf de dupe wordt van fraude

Natuurlijk wil jij fraude en oplichting voorkomen. Dat kan tot op zekere hoogte maar je ontkomt er niet aan. Wel willen wij je een handje helpen. Zodat jij veilig bent online. De eerste tip is de fraudehelpdesk.nl waar je veel soorten fraude kunt inlezen en fraude kunt melden als het te laat is. 
Enkele andere handige tools, zijn de onderstaande Facebook pagina’s.
– Facebook-groep : Oplichtersmeldpunt
– Facebook-groep: Scammers op Facebook

Vergeet niet dat Google altijd een handige tool is om een fraudeur te zoeken op zijn naam of door zijn telefoonnummer in te voeren.

Voorkom ook dat je bepaalde producten via marktplaats verkoopt zoals cadeaukaarten. Deze kun je beter en veiliger inleveren op cadeaubonverkopen.com en wij maken er een consument blij mee en jij ontvangt cash of een nieuwe kaart 😍

Voorkom fraude op marktplaats en verkoop je cadeaukaarten bij Cadeaubonverkopen.com

Opgelicht? Hoe maak je aanspraak om een deel terug te krijgen

Cadeaubonverkopen steunt samen met jou als klant slachtoffers van fraude en oplichting. Natuurlijk kunnen wij niet alle schades in zijn geheel betalen en helpen wij de meest schrijnende gevallen. Binnenkort lanceert cadeaubonverkopen een speciaal formulier waar je een aanvraag kunt indienen. Hieraan zitten welk enkele voorwaarden die je vindt bij dit formulier. 

Iedere aanvraag wordt gecontroleerd. Zo moet er aangifte zijn gedaan en kun je via een speciale link informatie opsturen over de fraude. Natuurlijk wordt dit niet openbaar gemaakt. Dit doen wij om te voorkomen dat wij zelf de dupe worden van fraude. Elk half jaar steunen wij slachtoffers die zijn of haar aanvraag hebben ingediend. Zo helpen wij de schade wat te verzachten en komen wij het slachtoffer tegemoet 🆘

Dit was de blog weer voor deze week. Wij bedanken namens de slachtsoffers en Cadeaubonverkopen.com, alle klanten van Cadeaubonverkopen die een bijdrage leveren en hebben geleverd voor dit goede doel. Hulp nodig bij oplichting of wil je jouw verhaal kwijt. Ga dan naar slachtofferhulp en blijf niet rondlopen met deze gevoelens. 

Tot de volgende maar weer! 😉

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Extra verdienen & hoge kortingen, schrijf je in!

Een nieuwsbrief ontvangen waar je echt wat aan hebt? Bij Cadeaubonverkopen.com krijg je kortingen, super aanbiedingen op producten en cadeaukaarten tot wel 35% op de laagste prijs en blijf je op de hoogte van al onze promo’s en nieuws. Wees niet bang, we gaan je niet spammen!

Over Cadeaubonverkopen.com? 
Openingstijden
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
• Disclaimer (binnenkort)

Bedrijfsgegevens 
Cadeaubonverkopen.com
Zinkstraat 24
4823AD Breda
Nederland

Alle genoemde handels-, product- en merknamen, alsmede getoonde logo's, foto's zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Cadeaubonverkopen is niet geaffilieerd met de bovenstaande merken.