Welkom bij de club van cadeaubonsellers!

Bedankt voor je aanvraag.  Wacht nog even….. wij gaan je aanvraag controleren ⌛

order verwerkt

Wat gaan wij nu doen?

Leuk om je bij de club van cadeaubonsellers te hebben. Wij gaan voor je aan de slag en bekijken of jouw cadeaubon geaccepteerd wordt. Hieronder hebben wij de stappen op een rijtje gezet zodat jij precies ziet hoe dit werkt.

Wil jij kans maken op een 25 euro cadeaukaart? Volg ons dan even!

Je cadeaukaart selecteren

Wij controleren jouw aanvraag  

Wij controleren zo snel mogelijk jouw aanvraag tijdens openingstijden. Sommige kaarten nemen wij niet aan. Nemen wij jouw product niet aan. Dan krijg je binnen 60 min bericht. Nemen wij je bon aan dan krijg je niet direct bericht. Pas na het verwerken van de cadeaukaart.

 

Ontvang een bod

Wij gaan aan de slag met je aanvraag

Goedgekeurd? Dan gaan wij direct aan de slag met jouw aanvraag. Nog geen cadeaubon code ingeleverd? Dan krijg je van ons een e-mail met instructies 📩. Cadeaubon al ingeleverd? Dan hoef je niets te doen.

Ontvang cash voor cadeaukaarten

Jij krijgt uitbetaald op het afgesproken tijdstip

Als jouw aanvraag is verwerkt krijg je van ons een e-mail. Je wordt daarna in de afgesproken tijd uitbetaald. Houd ons proces lekker soepel en kom niet naar de chat als jouw tijd van de aanvraag nog niet verstreken is ✌️

 

Wanneer kan ik naar de chat komen?

Wachten is nooit leuk, dat weten wij ook. Daarom gaan wij snel voor je aan de slag. Heb je een vraag dan ben je altijd welkom in de chat. Wij stellen het op prijs als je vragen over uitbetalingen enkel doet als de termijn verstreken is met minimaal 30 minuten. Hieronder lees je bij de meest gestelde vragen hoe lang jouw uitbetaling kan duren. Andere vraag of een foutje gemaakt? Kom gerust naar de chat en wij helpen je verder. 

Bedankt voor je medewerking en wacht even geduldig af tot wij je aanvraag verwerkt hebben!

 

  Hoe snel word ik uitbetaald?

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk de vraag wanneer jij jouw betaling kunt ontvangen. Cadeaubonverkopen hanteert drie uitbetalingsmogelijkheden die je vooraf hebt gekozen. Deze snelheden zijn indicatief en gelden tijdens openingstijden. Het kan zijn dat je bevestiging eerder er is dan je betaling. 

  🚀 15-30 minuten spoeduitbetalingen
  Tof, je hebt gekozen voor de snelste uitbetaling. Je krijgt niet alleen supersnel uitbetaald maar steunt ook het goede doel! Als jouw aanvraag is goedgekeurd krijg je zoals afgesproken binnen 30 minuten betaald.

  ⏰ 60 min-2uur snelle uitbetalingen
  Heb je gekozen voor de snelle uitbetaling. Dan ontvang je jouw betaling binnen 2 uur tijdens openingstijden. 

  De same day uitbetalingen
  Same day uitbetalingen worden voor 22:30 verwerkt en vaak binnen 3-4 uur. Wij verwerken dit vaak sneller maar doen iedere dag om 22:30 de laatste uitbetalingen. 

  Veilig cadeaukaarten verkopen

  Hoe weet ik of mijn cadeaubon is aangenomen

  Sommige cadeaukaarten kunnen wij niet doorverkopen omdat er simpelweg geen vraag naar is of dat wij teveel bonnen hebben op dat moment. Natuurlijk is dit erg vervelend alleen dit kan gebeuren. Vandaar dat wij iedere aanvraag vrijblijvend hebben gemaakt.

  Je krijgt van ons binnen 60 minuten een e-mail met daarin bericht of jouw aanvraag is afgekeurd. Dit is tijdens openingstijden. Na openingstijden krijg je van ons de volgende dag bericht. Openingstijden vind je onderaan de pagina.

  cadeaubonnenverkopen-weekend

  Extra verdienen & hoge kortingen, schrijf je in!

  Ben jij op zoek naar een nieuwsbrief waar je echt wat aan hebt? Bij Cadeaubonverkopen.com bieden we jou de allerbeste kortingen, geweldige aanbiedingen op producten en cadeaukaarten met kortingen tot wel 35% op de laagste prijs! Bovendien houden we je op de hoogte van al onze acties en nieuwtjes. Geen zorgen, we zullen je zeker niet verstoppen onder een berg van spam!

  Over Cadeaubonverkopen.com? 
  Openingstijden
  Algemene voorwaarden
  Privacy Policy
  • Disclaimer (binnenkort)

  Bedrijfsgegevens 
  Cadeaubonverkopen.com
  Zinkstraat 24
  4823AD Breda
  Nederland

  Alle genoemde handels-, product- en merknamen, alsmede getoonde logo's, foto's zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Cadeaubonverkopen is niet geaffilieerd met de bovenstaande merken.