echt formulier F

 

💌 Kies voor een nieuwsbrief waar jij echt iets aan hebt. Jij ontvangt van ons, 

● Hoge kortingen op populaire merken 
● Kortingscodes & gratis de leukste extra's 
● Nieuwtjes & hogere marges op cadeaukaarten
● Leuke content en geen spam! 

Je meld je natuurlijk af wanneer je wilt en zit nergens aan vast. Laat je verrassen door een nieuwsbrief waar je echt wat aan hebt en meld je aan.

 

🔥 Vul je gegevens in en krijg op de volgende pagina direct een bod!
🛍️ Bekijk onze Openingstijden

* Buiten openingstijden inleveren. Kom even naar de chat!

direct je bod

Bedankt!Bedankt, met jouw spoedbetaling steun jij het goede doel!
Cadeaubonverkopen schenkt voor iedere spoedbetaling een deel naar slachtoffers van internetfraude. Jij steunt hiermee het goede doel en daarvoor zijn wij jouw dankbaar!

🎁 Wil je jouw cadeaukaart omwisselen tegen een andere Cadeaubon. Dat is mogelijk! Kies je favoriete cadeaubon, vervolg je aanvraag en krijg daarna via de mail de waarde te zien die jij krijgt voor jouw tegoedbon. Wisselen kan enkel met kaarten boven de 15 euro.

ℹ️ Graag willen we je erop attenderen dat het helaas niet mogelijk is om cadeaukaarten van hetzelfde merk te ruilen. Dit doen we om misbruik te voorkomen.

ℹ️ Kies hoe snel je uitbetaald wilt worden. Wij zorgen altijd dat er binnen de aangegeven tijd betaald wordt. Kies je voor de spoed uitbetaling dan wordt je betaling binnen 30 minuten verwerkt. In de meeste gevallen zelfs binnen een paar min*! Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden. 

ℹ️ Wil je betaald worden via een tikkie? Vergeet dan niet het tikkie url en Iban mee te sturen! Cadeaubonverkopen.com kan er voor kiezen een betaling instant te versturen als het tikkie url niet werkt of als dit nodig is voor administratieve doeleinden. 

➕ Druk op het plus icoontje om een tweede code toe te voegen. Verwijder dit met het min icoontje. Je kunt tot max 12 codes per aanvraag toevoegen. Meer nodig? Kom naar de chat

ℹ️ Controleer of jouw cadeaucode goed overgetypt is en voorkom vertraging. Vergeet de unieke pincode niet. Deze kan onder een kraslaag zitten, mits aanwezig. Anders is deze stap optioneel. 

ℹ️ Zorg dat de afbeelding goed zichtbaar is anders kan ons systeem dit niet lezen. Heb je meer dan één cadeaukaart. Lever dan direct meerdere kaarten in. 

Je bent er bijna! Sla of schrijf jouw onderstaande unieke code op en druk op 'Verstuur je aanvraag'. Je krijgt binnen 15-60 minuten bericht of jouw cadeaubon is aangenomen tijdens openingsuren. 

Je bent er bijna

Door vrijblijvend je aanvraag in te dienen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy. Ik ben er van op de hoogte dat mijn aanvraag vrijblijvend is en deze pas definitief is bij een akkoord van Cadeaubonverkopen.com.

Hoe kan ik meerdere cadeaukaarten in één aanvraag verwerken?

Dat is simpel. Je kunt meerdere kaarten van dezelfde aanbieder tegelijkertijd inleveren. Tel eenvoudig de waarde op en voeg de kaarten later toe. Zo kun je stappelen en als jouw kaarten in één aanvraag inleveren. Dat scheelt jouw weer een aanvraag en ons extra werk 😊

Hoe werkt het inleveren van meerdere kaarten? 
Je kunt eenvoudig een foto maken van al je kaarten, de kaarten los intypen of als foto uploaden. Wil je een extra kaart toevoegen. Druk dan op het plusteken ➕

Helaas is het nog niet mogelijk om meerdere kaarten in te leveren van verschillende aanbieders.

 

Hoe werken betalingen en uitbetalingspercentages

Cadeaubonverkopen.com heeft ervoor gekozen om klanten de mogelijkheid te geven om snel uitbetaald te worden of te kiezen voor een normale uitbetaling. Hoe sneller jouw uitbetaling, hoe lager jouw bod.

Dit komt omdat wij deze uitbetalingen met spoed verwerken. Je kiest zelf welke uitbetalingmethode jij wilt ontvangen.

Er zijn drie uitbetaalsnelheden
15-30 minuten
Je ontvangt een lager bod maar wel een super snelle spoed uitbetaling. Wij zorgen dat je altijd binnen 30 min uitbetaald bent anders krijg je een hogere uitbetaling*

60 min -2 uur
Je ontvangt een normaal bod en wordt binnen 2 uur uitbetaald*

Same day
Je wordt dezelfde dag uitbetaald en ontvangt het hoogste bod. De tijden kunnen altijd varieren bij deze uitbetalingssnelheid.

Percentages bij het inleveren van een cadeaubon hangen af van de cadeaukaart. Deze zijn dus bij iedere kaart anders.

Wil je weten wat wij met de extra fee doen? Dan lees je bij 

*Dit geldt tijdens openingstijden.
** Alle uitbetaaltijden zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend

Waarom is een spoed aanvraag duurder?

Bij cadeaubonverkopen.com kun je kiezen voor een spoedbetaling. Hiermee wordt je sneller uitbetaald en verwerken wij jouw aanvraag tot 22:30 in de avond en weekenden. Nu is de fee voor een spoedaanvraag hoger. Jij vraagt je vast af waarom dit is?

Waarom vraagt Cadeaubonverkopen een hogere fee?
– Omdat wij cadeaukaarten met een lager marge sneller en goedkoper door kunnen verkopen aan de consument. Jij als consument profiteert dan van een lagere prijs;
– Wij betalen extra voor medewerkers, zodat jij ook in de avond en weekenden geholpen kan worden;
– Wij willen graag iets terug doen voor de maatschappij en doneren een  deel van de extra fee aan een goed doel. Dit doel compenseert slachtoffers van internet fraude; 
– Wij betalen een kleine fee om een spoed betaling uit te voeren bij onze bank;
– Met het laaste kleine deel dat dan nog overblijft worden de kosten gedekt om cadeaubonverkopen draaiende te houden en om winst te maken met de onderneming.

Meer weten? Kom gerust even naar de chat.

Waarom moet ik een fee betalen?

Helaas kunnen wij je niet een vergoeding van 100% geven voor jouw wissel. Daarom heeft ieder product een fee.

De fee van een product wordt gebruikt wordt gebruikt om de vaste lasten, personeel, transactiekosten en overige kosten te dekken. Een klein deel wordt als winst gebruikt.

Zo kunnen wij Cadeaubonverkopen.com draaiende houden en krijg jij een leuk bedrag voor jouw cadeaubon.

Ik ben niet op tijd uitbetaald, wat nu?

Ownee 🤦‍♀️, er is waarschijnlijk wat mis gegaan. Ben je niet op tijd uitbetaald? Bekijk dan nog even goed hoelaat je de aanvraag hebt gedaan en of de inlevertermijn is verstreken. 

Is deze tijd verstreken, dan kun je even naar de chat komen. Is de tijd nog niet verstreken, wacht dan nog even. 

Om het proces voor iedereen soepel te laten verlopen raden wij je aan niet eerder in de chat te komen.

Waarom moet ik een betaalmethode kiezen?

Wij vinden het handig om jouw aanvraag snel te verwerken. Daarom kun je van te voren een betaalmethode kiezen. Wij zorgen dan dat jij eenvoudig en snel uitbetaald wordt. 

Hoe weet ik dat mijn cadeaubon veilig verwerkt wordt?

Cadeaubonverkopen maakt gebruik van een systeem die automatisch jouw codes leest. Medewerkers kunnen hier dus niet bij.

Hoe werkt dit? 
Zodra jij ons de code als foto (PNG, JPG, GIF) of als tekst opstuurt, gaat ons OCR de code controleren. Dit systeem kan zonder hulp van een medewerker jouw cadeaubon controleren en de geldigheid valideren. Zo voorkomen wij fraude, ongeldige aanvragen en jij weet dat onze medewerkers niet bij je tegoedbon kunnen.

Mocht er wat mis zijn dan krijg je van ons een e-mail. In de meeste gevallen is dit niet nodig en is je kaart snel verwerkt.

Hoe werkt het inwisselen van een Cadeaubon voor een andere cadeaubon?

Dat is erg simpel. Jij geeft aan welke cadeaubon jij wilt omwisselen en krijgt daarna van ons een bod. Ga je akkoord met dit bod, dan wissel je eenvoudig de bon in en dan krijg je de nieuwe cadeaubon binnen 60 minuten tot 2 uur  opgestuurd!

Wat is het voordeel als ik mijn cadeaubon direct inwissel?

Om jouw aanvraag nog sneller te verwerken kun je bij sommige cadeaubonnen jouw cadeaucode alvast inleveren. Ons systeem neemt je aanvraag dan direct in behandeling.

Uiteraand kun je ook kiezen dit na akkoord te doen van Cadeaubonverkopen.com. Wil je sneller betaald worden? Kies dan voor het direct inleveren van jouw cadeaubon.

Hoe wissel ik een cadeaubon code in?

Dit kan op twee manieren,

Via het uploaden van jouw cadeaubon
Dit kan met een foto van jouw kaart in JPG of PNG. Heb je meerdere kaarten? Lever dan tot 12 fotos tegelijk in. UIteraard kan je ook meerdere kaarten op één foto zetten. Dit is vooral handig bij fysieke cadeaubonnen.

Via het handmatig invoeren van de cadeaucode
Wil je handmatig jouw code invullen en sneller betaald krijgen? Dat kan, vul dan jouw volledige cadeaubon code in. Veel cadeaubonnen hebben een pincode. Vergeet deze niet erbij te zetten!

Kies je ervoor om je cadeaubon na je aanvraag in te wisselen. Wacht dan op instructies via de mail.

Hoe kom ik aan een kortingscode

Voor vaste leden heeft Cadeaubonverkopen altijd toffe acties. Meld je dus aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig een kortingscode!

Wat kan ik met een referentienummer

Met dit unieke nummer weten wij over welke aanvraag het gaat. Een medewerker kan dit nummer van je vragen als je in de chat komt. Schrijf of sla dit nummer dus altijd op!

Ik heb een fout gemaakt, wat nu?

Er kan wel eens wat misgaan. Mocht je wat willen veranderen kom dan gerust naar de chat. 

Hoe weet ik of mijn aanvraag binnen is en goedgekeurd wordt?

Je ontvangt een e-mail van Cadeaubonverkopen met een akkoord op jouw aanvraag.

Cadeaubonverkopen kan altijd ervoor kiezen een aanvraag af te keuren. Dit kan komen vanwege de vele aantal kaarten die wij aangeleverd krijgen of omdat wij simpelweg de cadeaubonnen nog niet aannemen.

Je krijgt altijd bericht van ons! Wij willen je vragen hierop te wachten en niet direct naar de chat te komen. Zo kunnen wij aanvragen snel verwerken. 

Hoe werken jullie openingstijden en tot hoelaat kan ik een cadeaubon inleveren?

Onze openingstijden vind je onderaan op de website. Wij verwerken ook na deze openingstijden nog aanvragen die tijdens openingstijden ingediend worden. Wij verwerken tot 60 min na openingstijden.

Hoe werkt het net voor sluitingstijd en na sluitingstijd?
Spoeduitbetalingen
– Spoedbetalingen kunnen aangevraagd worden tot en met 22:00 
– Spoedbetalingen worden verwerkt tot 22:30 
– Spoedbetalingen worden doorgeschoven naar de ochtend als deze na 22:30 zijn gedaan.

Spoedaanvragen kan je indienen tijdens en na openingstijden. Voorbeeld: Je doet een spoedaanvraag om 22:00. Je spoedaanvraag wordt verwerkt voor 22:30.

Snelle uitbetalingen
– Snelle uitbetalingen kunnen aangevraagd worden tot en met 21:30 
– Snelle uitbetalingen worden verwerkt tot 22:30 
– Snelle uitbetalingen worden doorgeschoven naar de ochtend als deze na 22:30 zijn gedaan

Same day betalingen
– Same day uitbetalingen kunnen aangevraagd worden tot en met 20:30 
– Same day Same day uitbetalingen worden verwerkt tot 22:30 
– Same day uitbetalingen worden doorgeschoven naar de ochtend als deze na 20:30 zijn gedaan!

Same day betalingen tot 20:30, worden na 20:30 niet meer dezelfde dag verwerkt. Kies dan voor de snelle of spoed uitbetaling zodat wij je aanvraag en betaling dezelfde dag kunnen verwerken.

Yes, wij weten het! Het is dan geen same day uitbetaling meer 😀

De chat is gesloten om 20:00. Aanvragen worden dan nog wel verwerkt. Als wij je aanvraag niet aannemen of later aannemen wordt dat vooraf overlegd.

* De spoed en snelle uitbetalingen worden niet verzet en in de afgesproken tijd uitbetaald (m.u.v overmacht).

 

Extra verdienen & hoge kortingen, schrijf je in!

Ben jij op zoek naar een nieuwsbrief waar je echt wat aan hebt? Bij Cadeaubonverkopen.com bieden we jou de allerbeste kortingen, geweldige aanbiedingen op producten en cadeaukaarten met kortingen tot wel 35% op de laagste prijs! Bovendien houden we je op de hoogte van al onze acties en nieuwtjes. Geen zorgen, we zullen je zeker niet verstoppen onder een berg van spam!

Over Cadeaubonverkopen.com? 
Openingstijden
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
• Disclaimer (binnenkort)

Bedrijfsgegevens 
Cadeaubonverkopen.com
Zinkstraat 24
4823AD Breda
Nederland

Alle genoemde handels-, product- en merknamen, alsmede getoonde logo's, foto's zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Cadeaubonverkopen is niet geaffilieerd met de bovenstaande merken.