De top 6 leukste bonnen om je geliefde te geven met Valentijn!

valentijnsdag cadeaukaarten verrassing

Geschreven door Nando

Hey, Ik ben Nando content creator op Cadeaubonverkopen.com. Tof dat je mijn blogs leest. Om de week verzorg ik een nieuwe blog met handige informatie over het gebruik van verschillende cadeaukaarten, tips en meer!

Kijk je mee? ❤️

Valentijnsdag! De dag in het jaar die in het teken staat van de liefde. Nu ben ik van mening dat je jouw liefde voor iemand anders ook op een van de andere 364 dagen per jaar kan laten zien.. Maar goed, natuurlijk hoort het op Valentijnsdag zo dat je jouw geliefde verrast met iets leuks. Dat kan zijn van een bos bloemen of chocola, tot uiteten gaan of een leuk cadeau. Ben je op zoek naar dat laatste en wil je een leuk cadeau geven? Dan komt het goed uit, want wij geven de 6 leukste cadeaubonnen als tip weg waarmee jij je vriend of vriendin op een top cadeau verrast! Hij of zij kan dan namelijk zelf kiezen waar het aan gespendeerd wordt! Zo voorkom je dat je iets koopt wat hij of zij al heeft of dat je teleurgesteld wordt omdat je iets stoms hebt gekocht.. Joehoee!

✓ 6 bonnen die je voor Valentijn kunt geven en wat je ermee kan.
✓ Is de liefde toch ineens over, ruil hem dan in voor een andere leuke bon!
✓ 3 tips om je liefste te verrassen!

6 bonnen die je voor Valentijn kunt geven en wat je ermee kan.

Heb je nog niks in huis of weet je niet wat je moet geven? Geen probleem! Verras je geliefde met een leuke cadeaukaart. Met een ruim assortiment aan cadeaubonnen van verschillende winkels is er keuze genoeg. Of je nu wilt shoppen bij alleswinkels zoals Amazon of Bol.com, diverse grote kledingwinkels, webshops, parfumeries, meubelboulevards of een streamingsdienst. Er zit altijd wel iets bij waar je geliefde helemaal gek van is! 😍

1. De Amazon cadeaukaart

Het beste cadeau is natuurlijk de Amazon giftcard. Ik zie je denken.. waarom dan eigenlijk?! Nou.. het is de grootste online webwinkel ter wereld! Dat betekent dat ze alles hebben wat het hartje van je vriend of vriendin begeert. Of je nu kiest voor 24 lange steel rozen in een doos of een creatief en attent cadeau dat je liefde en toewijding benadrukt, zoals een liefdesbrief in een fles. Natuurlijk kun je er ook terecht voor wat anders leuks; parfums, sieraden, boeken, headsets en kaarsen. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of Amazon heeft het wel. 😊

2. De winkel van ons allemaal, Bol.com

Wie kent hem niet.. Bol.com, Bol.com, Bol Bol Bol.com! De winkel van ons allemaal en dat heeft natuurlijk een reden. Het is de grootste Nederlandse online warenhuis waar net als bij Amazon alles gekocht kan worden. Of het nu is van games en films, tot tuingereedschap en meubels. Bol.com heeft alles. En met de uitstekende service heb je het met Select ook nog eens binnen 24 uur in huis! Als jij jouw geliefde niet kunt verrassen met een cadeaukaart van Bol.com.. dan kan niets je meer helpen..

3. De Ikea cadeaukaart

De Ikea.. Ikea is als een gigantisch speelparadijs voor volwassenen. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jullie huis om te toveren tot een warm, knus en gezellig thuis. Het is alsof je door een doolhof loopt vol met unieke meubels, woonaccessoires en decoratie. Je lief kijkt hier zijn of haar ogen uit. Al is het maar naar de Zweedse balletjes in het restaurant, want die zijn om je vingers bij af te likken.. 😋

4. De grootste streamingsdienst van de wereld, Netflix

Tegenwoordig is het een must-have om in huis te hebben! Niet gek, want wie wilt er nu niet een overheerlijke mini prive bioscoop in huis? Geniet van een romantisch avondje uit.. uhm, thuis! Want niets is zo heerlijk om in je sweatpants of olifantenhuispak, op de bank met homemade popcorn, een glas wijn of een biertje, lekker tegen elkaar aan te kruipen en Rose alweer horen zeggen: It’s been 84 years ago.. Oh yeah.. Titanic night is incoming!

5. Een restaurant bon om lekker een hapje te gaan uiteten! 🥘

De dag is al halverwege.. natuurlijk moeten jullie samen een hapje eten. Niks is romantischer dan samen een restaurant te bezoeken (natuurlijk wel – een homemade diner voor 2..). Een ideale cadeaukaart is dan de Diner Cadeau. Het is de nummer 1 dinerbon van Nederland en een leuk cadeau om te geven en er samen van te genieten. Je kunt het bij duizenden restaurants in Nederland uitgeven.. Dus zoek snel een leuk en romantisch restaurant bij jou in de buurt en geniet van het eten, de wijn en bovenal, van elkaar!

6. Een cadeaukaart van de Bijenkorf

De Bijenkorf is als een snoepwinkel! Hier kun je jouw geliefde helemaal laten gaan op jacht naar de meest stijlvolle en trendy kleding, schoenen en accessoires. Maar het is niet alleen een winkel, het is een ware ervaring. Je kunt hier samen uren rondlopen en ontdekken wat de nieuwste trends zijn. En als jullie even willen uitrusten, kun je een kopje koffie of thee nemen in het gezellige café. Maar pas op, voor je het weet staat je lief met een volle tas en een lach op zijn of haar gezicht weer buiten.. en dan heb ik nog niks over je portemonnee gezegd! 😝

🛍️ Lees nu de laatste blog over de top 4 leukste cadeaukaarten bij Primera, lees meer.

Is de liefde toch ineens over? Ruil je cadeaubon dan in!

Nou.. het kan gebeuren hoor! Wij herkennen allemaal het gevoel, maar wat niet is, is er niet! Neee.. ik heb het niet over de misgelopen liefde.. de cadeaukaart natuurlijk! 🤣 Zit je nu met een cadeaubon van een winkel waarvan je denkt; wat moet ik daar nou mee? Nou, dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt bij ons op de homepagina je cadeaubon inleveren en hem omwisselen voor een andere cadeaukaart. Zo heb je uiteindelijk toch nog iets leuks er aan over gehouden en koop je toch lekker iets voor jezelf! Af en toe voor jezelf kiezen is alleen maar goed..

3 tips om je liefste te verrassen.

Heb je een kleine push nodig om je geliefde te verrassen? Wij zijn natuurlijk de beroerdste niet. Kijk eens naar onze top 3 geslaagde verrassingen.

– Verstop kleine liefdesnotities in zijn of haar tas, jaszak of lunchbox. Zorg dat je lief gedurende de dag meerdere briefjes tegenkomt. 🤩
– Organiseer een schattenjacht met aanwijzingen die leiden naar een verrassing. Van de voordeur tot aan de slaapkamer of woonkamer misschien?! 🙊
– Kook een heerlijk diner, serveer het bij kaarslicht en lees een zelf geschreven liefdesbrief of gedicht voor. 🕯️

Cadeaubonverkopen is een officiële partner van Webwinkelkeur.

Dat was hem! Hopelijk hebben jij en je geliefde een top Valentijnsdag! Tot de volgende, houdoe he! ❤️

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Extra verdienen & hoge kortingen, schrijf je in!

Een nieuwsbrief ontvangen waar je echt wat aan hebt? Bij Cadeaubonverkopen.com krijg je kortingen, super aanbiedingen op producten en cadeaukaarten tot wel 35% op de laagste prijs en blijf je op de hoogte van al onze promo’s en nieuws. Wees niet bang, we gaan je niet spammen!

Over Cadeaubonverkopen.com? 
Openingstijden
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
• Disclaimer (binnenkort)

Bedrijfsgegevens 
Cadeaubonverkopen.com
Zinkstraat 24
4823AD Breda
Nederland

Alle genoemde handels-, product- en merknamen, alsmede getoonde logo's, foto's zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Cadeaubonverkopen is niet geaffilieerd met de bovenstaande merken.